Az AlgaVit a méregtelenítés nagymestere

Az AlgaVit képes nagymértékben csökkenteni a szervezetbe került méreganyagokat, nehézfémeket és toxinokat. Magas klorofill tartalmuk és a sejtfalukban található speciális poliszacharid hozzájárul a test teljes kitisztításához, mindenféle olyan káros anyag megkötéséhez és természetes kivezetéséhez, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal került be a szervezetbe. Mindezt úgy, hogy a szervezet számára előnyös ásványi anyagokat és nyomelemeket nem szűrik meg. A már régóta lerakódott salakanyagokat, melléktermékeket is feloldják.

AlgaVit superfood készítmény

Májbetegségek megelőzésére és kezelésére az AlgaVit készítménnyel

Az AlgaVit képes megkötni és a természetes kiválasztás során kiüríteni, az olyan káros anyagokat, amelyek a környezet szennyezettségével a mindennapok során kerülhetnek a szervezetbe, mint például az ólom, a higany, az arzén, a növényvédő és rovarirtó szerek, a radioaktív anyagok. E tulajdonságával fontos szerepet játszhatnak. A májrák megelőzésében is kiemelt szerepük lehet.

Az AlgaVit a lúgosító étrend alapjai

Ezek a mikro algák megoldást jelenthetnek az elsavasodásra, a szervezet pH-értékének helyreállítására. Mindkettő erős lúgosító hatású ezért, rendszeres fogyasztásuk ellensúlyozza a savasító ételek káros hatását.

AlgaVit superfood készítmény

Az AlgaVit gyorsítja a túlsúly leadását

Így fogyasztásuk különösen ajánlott azok számára, akik túlsúllyal küszködnek. Könnyen emésztődnek, és kiváló a felszívódásuk.

Az AlgaVit készítmény megelőzi a szem romlását

Rendkívül magas, természetes béta-karotin-tartalmával a spirulina és a chlorella alga megvédi a szemeket az ultraibolya-sugárzás károsodásaitól, lassítja a látásgyengülést, a retinakárosodás, a diabéteszes recehártya-sérüléseket, illetve a magas vérnyomás okozta szemkárosodást is. Szabályozza a szem fényérzékenységét, megelőzheti a szem romlását, a szemüveg szükségességét, antioxidánsként semlegesíti a szabad gyököket és a rákos sejteket.

Stroke és infarktus ellen AlgaVit készítménnyel

A spirulina és chlorella alga többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavai jelentősen csökkentik a trigliceridek szintjét a szervezetben, növelik az artériák rugalmasságát, és fokozzak a szív vérellátását. Rendszeres fogyasztásukkal megakadályozható az erekben az elzáródás, visszafordítható a szívbetegek artériájának meszesedése és beszűkülése is. Vérzsír csökkentő hatásukkal az algák normalizálják a koleszterinszintet.

AlgaVit superfood készítmény

Az AlgaVit daganatellenes hatású

A spirulina és chlorella algának igen kedvező az összetétele az immunterápia szempontjából.

Candida-diéta kiegészítője is lehet az AlgaVit

Az algák természetes probiotikumokat termelnek, elősegítik a hasznos baktériumok szaporodását, melyek felveszi a harcot a szervezetbe kerülő káros baktériumokkal, gombákkal és egyéb kórokozókkal szemben.

AlgaVit superfood készítmény

Kiknek ajánlott az AlgaVit?

Bármely életkorban javasolható. A várandósság és a szoptatás időszakában, vagy változó kor idején is, az immunrendszer megerősítésére, az általános közérzet és állapot javítására, betegségmegelőzésre, illetve betegség miatt legyengült szervezet regenerálására. Hosszú távú, folyamatos szedése is biztonságos, mellékhatások nélküli.