Az AlgaVit astaxanthin tartalma

Az AlgaVit készítményben található astaxanthin a természet legerősebb fegyvere. Egy szuper antioxidáns és hatékony szabadgyök megkötő. Az antioxidánsokat általában két átfogó kategóriába sorolják: a vízben oldódó és zsírban oldódó jellegűekre. Szervezetünknek mindkét típusra szüksége van.

algavit-7

Mit is tud az astaxanthin?

Segít csökkenteni a normál öregedés jeleit, a túlzott ráncosodást, a bőrszárazságot, a túl sok májfoltot, a szeplők elburjánzását. Emellett erősít és javítja az állóképességet, edzés után a gyorsabb regenerálódást, csökkenti az ízületi és izomfájdalmakat, javítja a látás élességét, segít megvédeni a bőrt a túlzott napozás során létrejövő szabadgyököktől.

  • 6000-szer erősebb, mint a C-vitamin,
  • 800-szor erősebb, mint a Q10,
  • 500-szor hatékonyabb, mint az E vitamin,
  • 40-szer erősebb, mint a béta-karotin

Az Astaxanthin szervezetre gyakorolt jótékony hatását számos klinikai tanulmány bizonyítja. Az Astaxanthin szedése megelőzheti az Alzheimer kór kialakulását, segíthet a szív és érrendszeri problémák kezelésében, és hozzájárulhat a gyermekvállalás sikerességéhez. Több tanulmány is kimutatta, hogy az astaxanthin gyulladáscsökkentő hatású, ami számos kedvező hatásának alapjaként tekinthető.